Veelgestelde Vragen

Algemeen

Wat is Goodie Goodness?

Goodie Goodness helpt je mooie kwalitatief hoogwaardige handgemaakte producten te ontdekken van onafhankelijke ontwerpers en kleine creatieve bedrijven. Elke maand ontvang je een zorgvuldig samengestelde box vol met moderne handgemaakte items, die allemaal uniek zijn en met veel liefde gemaakt. De box kan bestaan uit 3 of 4 kleine producten de ene maand en een groter product de volgende maand. Elke maand is het een verrassing wat je krijgt. We introduceren de maker en vertellen het verhaal achter de producten. Gun jezelf elke maand een verwenmoment en geniet!

 

Wat zit er in de Goodie Goodness box?

In elke box zitten speciaal geselecteerde handgemaakte goodies van onafhankelijke artiesten, ontwerpers en kleine creatieve bedrijven. Producten varieren van schrijfwaren tot bijv. woonaccessoires, sieraden, etc. In elke box zit een beschrijving met het verhaal achter elk product, zodat je inzicht krijgt in hoe de producten gemaakt zijn en wie de maker van de producten is. Het leukste is dat je niet weet wat je krijgt totdat je de box ontvangt en je begint met uitpakken. Surprise!

 

Ik wil een Goodie Goodness abonnement cadeau doen. Wat moet ik daarvoor doen?

Een abonnement op de Goodie Goodness box is het perfecte cadeau. Vul op de checkout pagina de naam en adresgegevens in van de ontvanger en stuur een email naar info@goodiegoodness.com met je order nummer en het bezorgadres en laat ons weten dat het een cadeau is en wij doen een handgeschreven kaartje in de eerste box.

 

Ik ben een ontwerper of artiest en wil graag met mijn producten in de Goodie Goodness box. Hoe moet ik dit aanpakken?

Wij promoten onafhankelijke artiesten, ontwerpers en kleine creatieve bedrijven en zijn altijd geinteresseerd in het ontdekken van nieuwe producten! Wel is het zo dat we erg veel reacties krijgen van ontwerpers om in de box te komen. Dit vinden wij natuurlijk hartstikke leuk, maar helaas kunnen we echter niet met iedereen een samenwerking aan gaan. Als je denkt dat jouw producten een goede fit hebben met Goodie Goodness en zou je graag willen dat jouw producten in onze boxen worden opgenomen, stuur dan een email naar info@goodiegoodness.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Betaling

Welke abonnementsvormen zijn er?

Het is mogelijk om een abonnement te nemen voor €20,- per box + €2,50 verzendkosten. Je ontvangt dan elke maand een box. Het is ook mogelijk om de box eenmalig te proberen voor €22,50 + €2,50 verzendkosten.

 

Hoe kan ik betalen?

Bij een doorlopend abonnement betaal je de eerste box vooruit via iDeal, vervolgens gaan de betalingen maandelijks via automatische incasso. Bij een eenmalige box betaal je vooruit via iDeal.

 

Wanneer wordt de betaling van mijn rekening afgeschreven?

Wanneer je een abonnement afsluit wordt het bedrag voor de eerste maand direct via iDeal betaald. Voor de volgende boxen zal het bedrag vervolgens steeds in de eerste week van de maand worden afgeschreven via automatische incasso zolang je geabonneerd blijft.

 

Zijn er verborgen kosten?

Nee. De verzendkosten zijn de enige bijkomende kosten, deze zijn duidelijk vermeld op de bestelpagina.

 

Bezorging

Wanneer kan ik mijn eerste Goodie Goodness box verwachten?

Als je je uiterlijk de 8e van de maand abonneert of een eenmalige box koopt, dan zal je diezelfde maand nog je eerste box ontvangen. Bestel je na de 8e van de maand, dan ontvang je je eerste box de volgende maand. Zie hier de verwachte bezorgdata per maand.

 

Hoe wordt de box verstuurd?

De box wordt verstuurd met PostNL en past door de brievenbus. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven, er is immers niks leukers dan een verrassing op de deurmat!

 

Wordt de Goodie Goodness box ook verstuurd naar het buitenland?

Op dit moment versturen wij de boxen binnen Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Ierland en Engeland.

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn €2,50 per box binnen Nederland.

 

Hoe kan ik mijn adres wijzigen?

Je kunt je adres wijzigen door een mail te sturen naar info@goodiegoodness.com.

Retourneren & Opzeggen

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kunt je abonnement op elk gewenst moment opzeggen door een email te sturen naar info@goodiegoodness.com. Als je vóór de 20e van de maand opzegt, dan zul je geen box meer ontvangen. Als je op of na de 20e van de maand opzegt, dan zal er nog eenmaal een betaling via automatische incasso plaatsvinden op of rond de 1e van de volgende maand en zul je nog eenmaal een box ontvangen. Er dienen minstens 2 Goodie Goodness boxen te zijn afgenomen.

 

Kan ik een box retourneren?

Wij zijn niet in staat om boxen retour te accepteren. Echter, als een product beschadigd is neem dan contact op met customersupport[at]goodiegoodness.com en we zorgen zo snel mogelijk voor een vervangend product.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Shop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten