Septemberbox met ByLauren en Lotjedotje

Septemberbox met ByLauren en Lotjedotje

Met een grafisch tasje van ByLauren en houten producten van Lotjedotje, was de septemberbox een hit!

laurenmethappybag

Ontwerper: ByLauren

by Lauren is het label van Lauren Sterk. Lauren ontwerpt haar eigen sieraden en tassen. Waar het precies vandaan komt, weet ze zelf ook niet. Maar Lauren ziet op de een of andere manier altijd leuke dingen om zich heen. Ze raakt geïnspireerd in een winkeltje in een modemekka als Barcelona of juist een kleinere stad als Lille. Of ze ziet iemand met een geinige outfit op een feestje. Ergens in haar hoofd wordt het opgeslagen en ineens komt er een ontwerp voor een nieuw setje oorbellen of een ‘Happy Bag’ bovendrijven. Een item dat ergens wel hip is, maar toch net een tikje anders, en nooit ingewikkeld. In haar ontwerpen zoekt ze naar vrolijkheid, lichtheid, een knipoog. En al haar producten zijn goed draagbaar en betaalbaar. Lauren heeft een pop-up store op de Herengracht in Amsterdam, waar naast haar eigen ontwerpen ook andere fijne items te vinden zijn.

by-lauren-happy-bag-grafische-print-ml

 

In de box: een ‘Happy Bag’

De Happy Bags van by Lauren veroveren de wereld! Dit vrolijke canvas tasje is gemaakt van 100% katoen en is multifunctioneel. Je gebruikt hem voor je toiletspullen, als etui voor je pennen en zelfs je iPad-mini past erin! Of je stopt hem als (extra) tasje in je handtas. Zo hoef je nooit meer te graaien naar je sleutels. Op reis stop je er je paspoort en je reispapieren bij. De eerste Happy Bag is inmiddels ook als luiertas gespot. De Happy Bag die je in de box vindt, is onderdeel van een lijn met verschillende maten en prints. Ze zijn er ook in rugzakvorm. Allemaal handig, en allemaal vrolijk.

Website: www.bylaurenamsterdam.com

 

lotte

Ontwerper: Lotjedotje

Lotte van der Wiel is het creatieve brein en maker van Lotjedotje. Tijdens een pauze van haar studie Interieur Architectuur begon ze met het ontwerpen van houten kettingen, omdat ze geen leuke ontwerpen kon vinden in de winkels. Ze deelde haar ontwerpen via Instagram en steeds vaker kreeg ze de vraag of haar ontwerpen ook te koop waren. Zo is twee jaar geleden Lotjedotje ontstaan, een shop gevuld met grafische kettingen, maar ook kaarten en heel veel leuks voor de kinderkamer. Het zelf ontwerpen van producten is waar ze blij van wordt en uiteraard hoopt ze ook dat jullie er blij van worden!

banner-you-are-loved caketopper

In de box: een houten banner + set cake toppers

De houten banner is gemaakt van 3 mm berkenplex met uitgelaserde tekst. De banner is voorzien van een zwart-wit bindtouw, zodat je ‘m op een leuk plekje op kunt hangen.

De set cake toppers is ook gemaakt van 3 mm berkenplex. Elke cake topper heeft een uniek gegraveerde tekst om jouw feestje compleet te maken!

Website: www.lotjedotje.nlShop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten