Oktoberbox met Urban Nature Culture

De oktoberbox stond in het teken van het thema ‘happy home’. Oktober is ten slotte woonmaand! Er zaten een aantal prachtige producten in voor in de keuken, ontworpen door Urban Nature Culture. Een set theedoeken, een tweetal bamboe bordjes en een slacouvert. Allen met een oosters tintje!

Sorry:

- Instagram feed not found.

 

screen-shot-2016-10-24-at-15-53-39

Designer: Urban Nature Culture

Urban Nature Culture is het nieuwe project van ondernemer Anne Marie Hermans. Na jarenlange ervaring in het ontwikkelen van home en lifestyle collecties is het nu tijd voor een merk dat haar inspiratie en creativiteit weerspiegelt.

Wonend in Amsterdam met haar partner, trekt Anne Marie er wekelijks op uit om de wereld te ontdekken, altijd op zoek naar inspiratie voor haar home deco collecties, het lekkerste eten en onvergetelijke verhalen. Zij brengt je zeldzame vondsten,  verborgen juweeltjes en verloren schatten. Vertaald in mooie, creatieve items gemaakt met zorg voor onze planeet. Urban Nature Culture brengt je de ziel van de wereld, gewoon bij je thuis.

Werk van ondernemers, vindingrijke karakters en hard werkende traditionele mensen. Zij zijn The Originals. De ambassadeurs van het verleden, die volkenkunde en trotse culturen veranderen naar een toekomst. Urban Nature Culture brengt je deze visie – designs van vandaag, samensmeltend met de tradities van lang vervlogen tijden. Prints, tekeningen, patronen en vormen, geïnspireerd door culturen in Afrika, Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Azië en Europa, de hele wereld. Je vindt ze terug in mooie en praktische items als onderdeel van de Urban Nature Culture Collectie.

In de box..

.. vind je de juiste producten om kennis te maken met de collectie van Urban Nature Culture: 2 bamboe bordjes, een slacouvert en 2 theedoeken om jouw keuken mee te upgraden. Het is geen verrassing dat Urban Nature Culture zoveel bamboe gebruikt in de collectie. Naast een van de milieuvriendelijkste materialen is bamboe ook een van de snelst groeiende houtsoorten. Voeg wat kleur toe aan je keuken met het slacouvert samen met het prachtige bord dat klaar staat om je salade op te presenteren. Vergeet ook Urban Nature Culture’s theedoeken niet met een handgeschilderde Marokkaanse print. Deze print is een moderne interpretatie van een oud Arabisch patroon en creëert een speciale sfeer in je huis.

screen-shot-2016-10-24-at-15-53-51

Website: http://www.urbannatureculture.com

 Shop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten