Novemberbox met Animaal Amsterdam, Sara Sjöbäck en BARÚ

Novemberbox met Animaal Amsterdam, Sara Sjöbäck en BARÚ

De inhoud van de novemberbox bestond uit een set illustraties van het Nederlandse label Animaal Amsterdam, een set van 3 sandwich onderzetters van design student Sara Sjöbäck uit Zweden en een heerlijke candy bar van het Belgische bedrijfje BARÚ.

Sorry:

- Instagram feed not found.

 Designer: Animaal Amsterdam

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetwinactie

Na haar afstuderen aan de Artemis Academie in allround styling in 2014 begon Sophie Feenstra haar zoektocht naar hetgeen haar echt gelukkig maakt. Helaas kreeg dit in januari een onderbreking door een operatie aan haar rug. Vanwege gebrek aan beweging begonnen haar hersenen overuren te draaien. Ze pakte haar schetsblok erbij en zo begon Animaal Amsterdam langzaam vorm te krijgen. Met haar eigen illustraties als basis, wil ze ook een platform bieden aan andere grafische creatievelingen resulterend in mooie samenwerkingen. Sommige mensen beweren dat alles in het leven gebeurt met een reden, dat is iets waar zij ook in gelooft. Een niet al te best begin van 2015, maar wel met een fantastisch resultaat. Een rug die weer goed functioneert en een nieuwe titel erbij: Owner and Creator of Animaal Amsterdam.

In de box vind je een set illustraties, waarbij het spelletje van vroeger ‘connecting the dots’ centraal staat. Een puntje is in de wiskunde wereld ook wel een maal teken, vandaar de naam Animaal Amsterdam. Inspiratie haalt ze uit de natuur en ze laat dit terug komen in de illustraties en materiaal keuzes. De illustraties ontwerpt ze zelf, waarbij ze de punten met de lijnen verbindt. De illustraties zijn gedrukt op handgeschept papier uit Zuid India, gemaakt van 100% gerecycled katoen.

Website: www.animaalamsterdam.nl

Designer: Sara Sjöbäck

saras face Wooden-Sandwich-Coaster-940x623Sara Sjöbäck is laatstejaars design student aan Beckmans College of Design in Stockholm Zweden. Ze heeft een collectie ontworpen gebaseerd op een verzameling van patronen die is geïnspireerd op familiefoto’s en de kleuren van het subtiele Scandinavische klimaat. De collectie is gemaakt met alle keukens in het achterhoofd met een moderne ‘retro vibe’.

In de box vind je een set van twee sandwich onderzetters/ snijplankjes. Ze zijn gemaakt in Öland, Zweden, van FSC gemarkeerd hout- op verantwoorde wijze geoogst, uit Duitsland, Polen en Zweden. Het product is gemaakt van hout en een speciaal gedrukt papier metmelamine lak. Het was heel belangrijk voor Sara om een product te creëren dat milieuvriendelijk is, dus er zitten geen schadelijke stoffen in de lak of verf. Hoe te gebruiken: Laat de subtiele kleuren en patronen je keuken versieren. De producten kunnen worden gebruikt als snijplankje en om hete bordjes op te zetten. Versier je tafel met de onderzetters bij het serveren van soepen en andere gerechten, zowel decoratief als praktisch. Enjoy! Alleen met de hand wassen. Laat niet in het water staan.

Designer/ maker: BARÚ

0901fd868a51a5eee2678480572bac48

BARÚ is een klein bedrijf boordevol fun en magie. Alle creaties worden met de hand gemaakt in kleine reeksen. BARÚ’s toewijding om enkel te werken met de beste ingrediënten zorgt ervoor dat alles wat ze maken volledig natuurlijk is, zonder smaak –of kleurstoffen en volgepakt met creativiteit. Hun ultieme creatie is een feel good moment van swirly inspiratie! In de box vind je een van hun overheerlijke candy bars.

Website: www.baru.be

 Shop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten