Mei Box met Mabel&Bird, Fonry & Stop The Water While Using Me

Mei Box met Mabel&Bird, Fonry & Stop The Water While Using Me

De meibox bevatte producten van maar liefst drie ontwerpers: een handig make-up tasje van Mabel&Bird uit Engeland, een tijdelijke tattoo van het Duitse Fonry en een lippenbalsem van het eveneens Duitse label Stop The Water While Using Me.

[wdi_feed id=”4″]

Designer: Mabel&Bird

Mabel en Bird is in 2013 opgericht door Emma vanuit haar huis in Oxford. De collectie bestaat uit handgemaakte zeefdrukken op textiel. Ze houdt van zwart-wit en de collectie weerspiegelt deze passie. Emma houdt ervan om eenvoudige maar opvallende stukken te ontwerpen, ontwerpt vooral  huishoudelijke artikelen en accessoires en heeft een sterke focus op de kwaliteit van de stof en de afwerking. Het drukken met handgesneden papieren stencils betekent dat ze in kleine bathces produceert zodat de collectie klein en speciaal blijft.

In de box..

..vind je een handgemaakte portemonnee. Al het textiel in de Mabel en Bird collectie is gezeefdrukt met behulp van handgesneden papieren stencils. Emma houdt ervan om elk ontwerp af te drukken op 100% linnen met zwarte inkt op waterbasis. Ze gebruikt meestal warm wit linnen, met zo nu en dan een felle kleur, zoals roze of goud. Alles wordt vervolgens aan elkaar genaaid door Emma zelf. Het is een echt handgemaakt product.

Website: mabelandbird.bigcartel.com

Designer: Stop The Water While Using Me!

Op Wereld Water Dag 2011, een klein team van creatieve geesten werd serieus over het aanpakken van de gedachte: “Men moet echt iets aan het verspillen van water doen.” Vanaf dat moment is STOP THE WATER WHILE USING ME! gestart, de eerste reeks van natuurlijke cosmetische producten die een beroep doen op het stoppen met het verspillen van kostbaar, schoon water. Ze bieden een scala aan badkamer producten gemaakt van gecertificeerd biologisch stoffen en uiteraard zonder te testen op dieren. Nog beter, terwijl je water bespaart, doneer je hun Good Water Projects, door een deel van hun omzet die ze hieraan afstaan.

In de box..

..vind je een heerlijke lippenbalsem. Het hoge gehalte aan vitamine E en het natuurlijke hydraterende shea boter in deze lippenbalsem zijn een echte traktatie voor droge lippen. Het verzacht onmiddellijk en laat ze heerlijk zacht voelen. Het extract van zachte goudsbloem zorgt voor extra vocht en heeft een kalmerende en verzachtende werking. Een combinatie van organische Buriti, sesam, jojoba en abrikoos kernel olie biedt langdurige voeding. Het fijne vleugje Marokkaanse munt voegt een aangenaam vleugje koele frisheid toe.

Website: www.stop-the-water-while-using-me.com

Designer: Fonry

Tijdelijke tatoeages in alle vormen en kleuren, die volledig pijnloos worden aangebracht en na een paar dagen kunnen worden verwijderd. Geweldig! De oplossing was zo dichtbij en toch zo ver. Omdat deze in water oplosbare lijm motieven meestal zijn bestemd voor de zeer jonge aardbewoners onder ons en eerder als een leuke gimmick. Eigentijdse of artistieke exemplaren waren nogal schaars en in toenemende mate in het buitenland beschikbaar, maar met hoge verzendkosten. En zo kwam Janine Schmidt in 2014 op het idee om de pen te pakken en haar eigen ontwerpen te maken. FONRY – tijdelijke tatoeages ‘Made in Germany’ werd opgericht.

In de box..

..vind je een tijdelijke tattoeage. Ze zijn huid-vriendelijk, niet-giftig en gemakkelijk te gebruiken: 1. Verwijder de beschermende folie. 2. Plaats het lijm oppervlak op de huid en druk het met een vochtig wattenschijfje 30 seconden aan. 3. Verwijder vervolgens de achterkant van het papier, jouw ontwerp achterlatend. 4. Daarna moet de huid drogen in de lucht. Klaar! FONRYs tattoeages houden tussen 2-5 dagen- afhankelijk transpiratie en wrijving en zijn te verwijderen met olie of crème.

Website: www.fonry.deShop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten