Meibox met Annet Weelink Design

Meibox met Annet Weelink Design

In de meibox zat een mooie mix producten van Annet Weelink Design, bestaande uit een set placemats, een setje kaarten en mooie ananas oorbellen.

Sorry:

- Instagram feed not found.

Designer: Annet Weelink Design

Annet Weelink is freelance designer en eigenaar van het accessoiremerk Annet Weelink Design. Haar ontwerpen staan bekend om de hand geschilderde en getekende prints op artikelen als tassen, interieuraccessoires, posters en notebooks.

Annet woonde in Stockholm vanwege haar designfunctie voor H&M. Na de laatste jaren voor H&M te hebben ontworpen vond ze het tijd om haar eigen designs op de markt te brengen. Sinds 2015 werkt ze freelance in opdracht voor bedrijven en daarnaast heeft ze haar eigen accessoiremerk opgezet.

Ze begon met modeaccessoires zoals tassen maar daar kwamen later ook posters en interieuraccessoires bij. De prints op de producten zijn allemaal door Annet met de hand geschilderd of getekend. Ook probeert ze zoveel mogelijk met eco-vriendelijke materialen te werken zodat de producten van mooie kwaliteit zijn. Haar motto: ‘Eat, design, sleep.. repeat!’

The Brand_Annet Weelink+tas

74a178_f71449ffca3447efb48673fccdff4ece 74a178_6ae435f754d44ed498cdda2e80e8dead74a178_561cc7e1eed149bb8eb2a512a5ef945a

In de box..

.. vind je een set van 2 ‘Nordic’ placemats, gemaakt van 100% natuurlijk katoen van zware kwaliteit. De geometrische boho-print is met de hand ontworpen. Wel met de hand wassen!

.. vind je ananas oorbellen met de hand gemaakt van roestvrij staal. Het is aanbevolen om de oorbellen uit te doen voor het douchen of zwemmen. Geen gaatjes? Dit is ook een leuk cadeautje voor iemand.

.. vind je een set van 2 ansichtkaarten met ‘Mystic Jungle’ print. De print is met de hand ontworpen en gedrukt op 300gr mat papier.

Website: http://www.annetweelinkdesign.com Shop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten