Maartbox met ENGEL.celebrate life

Maartbox met ENGEL.celebrate life

De maartbox was letterlijk een feestje om uit te pakken. Met de volgende producten van ENGEL.celebrate life: twee bamboe borden en papieren rietjes, en een kaartenset in bijpassende kleuren.

Sorry:

- Instagram feed not found.

Designer: ENGEL.celebrate life

Het is begonnen met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine; Sabien Engelenburg maakte 12 jaar geleden de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. Nog elk jaar komt deze slinger uit de kast. Daar ligt ie naast die van manlief en jongste kind want elk feestje vraagt om z’n eigen versiering.

Inmiddels is het assortiment van Engel. uitgebreid met veel meer mooie producten. Ze worden gemaakt in binnen- en buitenland in ateliers die duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel dragen. De creatieve ontwerpers waar Engel. mee samenwerkt hebben feeling met hun gedachtegoed.

In de box…

.. vind je een set van 2 bamboe borden + een pakje papieren rietjes van Engel. Voor Engel kan een tafel niet feestelijk genoeg gedekt zijn. Daarom hebben ze hun bamboe servies uitgebreid met (taart)bordjes en bekers met nog meer vrolijke prints in de kenmerkende stijl van Engel. Dat wil zeggen: kleuren die opvallen zonder te schreeuwen en grafische patronen waarin je steeds iets anders ziet. Daarnaast hebben ze ook uni bekers en een standaard voor onder het taartbord. Engel vindt duurzaamheid belangrijk. Dit bamboeservies is daar een goed voorbeeld van. De combinatie van bamboe en vrolijke kleuren maakt het servies feestelijk en het waard om lang te bewaren. Bamboe is een snelgroeiend natuurproduct in ruime mate voorradig. Het servies is 100 % biologisch afbreekbaar.

.. vind je een set kaarten met enveloppen van ons, helemaal in dezelfde grafische stijl om je feestje compleet te maken!

Website: www.engelpunt.com

bamboo_plates_engelpunt_72dpi_logo_3 Screen Shot 2016-04-07 at 13.34.01 Screen Shot 2016-04-07 at 13.42.40 Screen Shot 2016-03-08 at 16.44.52Shop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten