Junibox met Frederik Roijé

Junibox met Frederik Roijé

In de junibox zat een heel speciaal product, namelijk een Limited Edition vogelhuisje, ontworpen door Frederik Roijé. Speciaal voor ons maakte Frederik een bijzondere versie van dit mooie vogelhuisje.

Sorry:

- Instagram feed not found.

Designer: Frederik Roijé

Frederik Roijé is een internationaal ontwerp bureau, opgericht door Frederik in Amsterdam in 2013, dat vooral bekend staat om zijn creativiteit en innovatieve ontwerpen.

Frederik heeft gestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. Tijdens zijn studie liep hij stage bij de prestigieuze ontwerpburo’s Marcel Wanders in Amsterdam en Piero Lissoni in Milan, om het vak te leren van de allerbesten.

Na zijn afstuderen begon hij zijn eigen studio, en zijn ontwerpen hebben sindsdien een hoop aandacht gekregen. Het beroemde Droog Designs nam een aantal van zijn ontwerpen op in hun collectie en zijn werk is recent in verschillende musea te zien geweest.

Frederik’s aanpak is om een nieuw niveau te bereiken in het product of de ruimte. Meubels, verlichting, interieur en industriële vormgeving zijn allen een essentieel onderdeel van de geleverde diensten.

Frederik Roije

CANAL-BIRDHOUSE-SCENE

Screen Shot 2016-06-30 at 15.04.16

In de box: Canal Birdhouse Limited Edition

De ‘Canal Birdhouse’ is een eerbetoon aan de gouden eeuw en daarom een belangrijk product in de Rijksmuseum collectie.

De grachtenpanden komen uit deze periode en zijn nog steeds gezichtsbepalend voor Amsterdam en veel andere Nederlandse historische binnensteden. Frederik transformeerde deze iconische vormen in een vogelhuisje. De goudkleurige koppen van de spijkertjes refereren aan de luxe en overdaad van de gouden eeuw. Met een Canal Birdhouse breng je een beetje Amsterdam naar huis.

Frederik transformeerde dit product in een unieke ‘paint your own’ editie, speciaal voor Goodie Goodness. Gebruik je creativiteit en maak je eigen unieke vogelhuisje!

Je moet ‘m nog wel even in elkaar zetten voordat de vogels ‘m kunnen betrekken. Niet in zo’n creatieve bui? No worries. Frederik en zijn team hebben de voorkant speciaal geschuurd zodat je het huisje evt. ook blank kan laten.

De vogelhuisjes zijn gemaakt van Okoumé, watervast triplex. Noot: Let op het zwarte residu aan de zijkanten, dit is veroorzaakt door de lasersnijder. Als je wilt kun je dit verwijderen met een schuurpapiertje.

Website: http://www.roije.com Shop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten