Julibox met Gula Vision en RIG-TIG

Julibox met Gula Vision en RIG-TIG

De julibox was een editie met twee heel verschillende producten. Een leren brillenkoordje van het Nederlandse Gula Vision, een bedrijf verbonden aan een heel mooi goed doel, en een spaghetti-meter van het Deense RIG-TIG.

DSC_0472

In de box: een brillenkoordje van Gula Vision

Gula Vision is in 2015 opgericht door Marcella Simons en Charlotte Loven uit Nederland. Hun doel met Gula Vision is om zoveel mogelijk kinderen in ontwikkelingslanden zonder toegang tot oogzorg te voorzien van een bril op sterkte. Om dit te bereiken ontwikkelden Marcella en Charlotte een collectie brillenkoordjes en zetten ze een samenwerking op met de Belgische stichting Eyes For The World. Samen helpen Gula Vision en Eyes For The World kinderen in ontwikkelingslanden aan een innovatieve bril. Dit is geen gewone bril op sterkte. Deze brillen zijn zo ontwikkeld dat ze scherp kunnen worden gesteld zonder tussenkomst van een opticien.

Screen Shot 2016-08-07 at 20.48.45De eerste missie was in Myanmar, een land met een van de hoogste percentages van blindheid in de wereld. Voor ons is het heel vanzelfsprekend om naar de opticien te gaan als je niet goed ziet, maar in een land als Myanmar is de toegang tot oogzorg zeer beperkt. Met een brillenkoordje van Gula Vision draag je bij aan een bril op sterkte voor schoolgaande kinderen in Myanmar. Om deze kinderen te bereiken werkt Gula Vision samen met lokale scholen. Zo bereiken ze de kinderen die het het hardst nodig hebben.

Met de brillenkoordjes van Gula Vision verlies je je (zonne-)bril nooit meer. Daarnaast zijn brillenkoordjes niet alleen functioneel, ze zijn ook het perfecte fashionable accessoire voor deze zomer. Deze variant met veertje is perfect voor naar het strand, naar een festival, etc. Met dit brillenkoordje maak je een verschil, want je draagt letterlijk bij aan het zicht voor een kind en dus ook aan de kans op een betere toekomst.

Website: www.gulavision.com

Screen Shot 2016-08-07 at 20.49.37In de box: een spaghetti meter van RIG-TIG

RIG-TIG, een label van het Deense Stelton, staat voor functie, design en duurzaamheid. RIG-TIG maakt producten voor in de keuken die het leven wat makkelijker en leuker maken.

In de box vind je een spaghetti meter. Weet jij ook nooit hoeveel spaghetti te koken? En eindig je altijd met te veel- gewoon om zeker te zijn? Zeg nee tegen ‘spaghetti-waste’! Deze slimme en eenvoudige spaghetti meter helpt je de juiste hoeveelheid te koken- gewoon kiezen voor 1, 2, 3 of 4 porties.

Website: www.rig-tig.dk

In de box: twee boekenleggers

Als extra cadeautje hebben we een set van twee boekenleggers toegevoegd, door onszelf ontworpen. Er gaat toch niks boven een echt boek (toch?). Je hoeft ze alleen nog uit te knippen. Ook handig in je agenda, receptenboek, etc. Enjoy!Shop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten