Januaribox met Katie Leamon

In de januaribox zat o.a. een set luxe notebooks. Deze bijzondere notebooks met gouden details zijn het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen ontwerpster Katie Leamon en haar broer Tom Leamon, uit Engeland.

Designer: Katie Leamon

Katie is de oprichter van het in Londen gevestigde, luxe kaarten en schrijfwaren merk Katie Leamon. Ze ontwerpen, maken en leveren prachtige, met de hand afgewerkt collecties van originele papieren producten. Het merk, dat in 2010 is gelanceerd, is een weerspiegeling van de liefde voor typografie, schrijfwaren en vintage curiosa, en heeft als doel om mooie, eenvoudige ontwerpen te maken die een gevoel van nostalgie oproepen. De producten zijn allemaal met trots gemaakt in Engeland, en veel van de kaarten zijn met de hand gedrukt met behulp van individuele polymeer stempels – de aard van deze techniek zorgt ervoor dat alle kaarten uniek zijn en inherent aan het merk. Hun huidige collectie ligt in een aantal luxe winkels, waaronder Anthropologie, Harrods en Selfridges.

‘Een creatieve samenwerking tussen broer en zus’

In deze box vind je producten uit de speciale Kin Collectie, een samenwerking tussen Katie en haar broer Tom Leamon. Tom is fulltime kunstenaar en schrijver. De Kin Collection is een project dat vele jaren werd besproken. Terug in 2010 deelden Tom & Katie een studio ruimte. Tom gebruikte de ruimte om te schilderen en te tekenen, terwijl Katie de studio gebruikte voor het ontwikkelen wat nu haar merk Katie Leamon is. Op dagelijkse basis werkten ze in deze intieme omgeving, ideeën en invloeden werden besproken en snel ontwikkelde zich een unieke werkrelatie. Dit dagelijks inzicht in elkaars wereld zorgde ervoor dat deze samenwerking de ruimte kreeg die het nodig had om uit te groeien tot een realiteit. Het resultaat is een reeks producten die Katie’s handelsmerk- typografie, een zacht kleurenpalet en illustratieve stijl- combineren met Tom’s bekende penseelstreken en poëtische woorden.

Screen Shot 2017-02-21 at 22.57.38

Screen Shot 2017-02-21 at 22.57.51

In de box: een set notebooks met een luxe tintje

Met deze set van twee A5-formaat notebooks begin je het nieuwe jaar georganiseerd! Elk notebook bevat 96 x 120gsm pagina’s, is afgewerkt met goudfolie details op de kaft. Met goud vergulde randen. Mix van lijntjes, blanco en ruitjespapier binnenin. Let op: het Draw/Write notebook is omkeerbaar!

Katie en Tom houden allebei van de tastbaarheid van de ideeën die ontstaan op pen en papier, dus de notebooks waren hun meest spannende project. Ze testten meerdere papiersoorten op zoek naar de juiste dikte, kleur en textuur, resulterend in een licht geweven, matte afwerking perfect voor zowel schrijven als tekenen. Alle notebooks zijn gemaakt in Engeland. De gouden rand was iets dat een tijdje duurde om te ontwikkelen, maar het was elke minuut waard omdat het een vleugje meer luxe toevoegt.

In de box: 2017 bureau kalender + ‘New Year’s resolutions’

We hebben ook twee producten toegevoegd die door onszelf zijn ontworpen, als extra cadeautjes. Een 2017 bureau kalender: zet ‘m in een kaarthouder op je bureau of hang ‘m met een kleine magneet aan de muur. ‘New Year’s resolutions’: een perfecte herinnering om je te houden aan je doelen gedurende het hele jaar. Make this YOUR year!Shop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten