Januaribox met House of Products

Januaribox met House of Products

De inhoud van de januaribox bestond uit de volgende producten van het Nederlandse label House of Products: een Ipad hoes, een set van twee toilettassen plus een extra cadeautje.

Sorry:

- Instagram feed not found.

Designer: House of Products

House of Products is een online giftshop met een unieke combinatie van zelf ontworpen cadeautjes, merken en producten van getalenteerde mensen. Dagelijks werken zij aan hetgeen waar zij in geloven en dat is meer van het unieke en minder van hetzelfde. En ze doen dit met heel veel passie, liefde en complete focus. House of Products ontwerpt en produceert hun eigen HOP label, maar biedt ook cadeautjes van andere merken aan. Merken die een rol van betekenis spelen op maatschappelijk en/of sociaal niveau en die verantwoorde producten maken. Blijf hen volgen, zij zitten namelijk vol met creatieve ideeën die ze graag met jullie willen delen!

In de box…

.. vind je een Ipad/ tablet cover (stip of grid) uit de eigen collectie van House of Products. De hoes is gemaakt van Tyvek. Dit is een oersterk, maar ultra licht materiaal waar je ook nog eens alles van kan maken en leuk kunt bedrukken! Je kent het vast wel van de festival bandjes. De hoes is gevoerd met neoprene en dit biedt de bescherming die jouw Ipad of tablet nodig heeft. Heb je geen Ipad of tablet? Je kunt de hoes natuurlijk ook gebruiken om andere spulletjes in te bewaren, zoals bijvoorbeeld schrijfwaren. Afmeting: 27 cm x 22 cm .. vind je twee toilettassen (stip of grid), ook uit de eigen collectie en gemaakt van Tyvek. House of Products heeft de frustratie van de eeuwige te kleine, lelijke en onhandige toilettassen voor jullie opgelost. Maat medium is ideaal voor make-up, scheerspullen of crèmes en de small is handig voor kleine spulletjes die anders verdwijnen in je tas, ook handig voor onderweg. Mocht er onverhoopt iets zijn gaan lekken, dan was je het makkelijk weer uit. Het kan zelfs in de wasmachine. Small : 4 cm X 10 cm X 15 cm/ Medium: 5,5 cm X 20 cm X 13 cm

+ extra cadeautje (setje kaarten of speciale HoP koffie!)

Website: www.houseofproducts.nl

HOP_03Shop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten