Decemberbox met Paperfuel

Decemberbox met Paperfuel

De inhoud van de decemberbox stond helemaal in het teken van kerst. Speciaal voor Goodie Goodness ontwierp Karin Luttenberg van Paperfuel een aantal mooie producten, zoals o.a. een verjaardagkalender.

Sorry:

- Instagram feed not found.

Designer: Paperfuel

Paperfuel is het label van Karin Luttenberg en bestaat sinds november 2014. Begonnen met waar het vroeger allemaal mee begon; tekenen met potlood en papier. Leuke, inspirerende, lieve en stoere teksten met een vleugje humor die ze deelt via Instagram. Met als inspiratie het dagelijkse leven, mooie songteksten en ontroerende teksten uit films. Inspiration is everywhere! Daarnaast runt ze sinds 2006 haar eigen reclame studio; Studio Buskruit. Het grafische vak vindt ze geweldig en krijgt nu, door de combinatie met haar handgeschreven teksten, een extra dimensie.

De teksten van Paperfuel vind je op onder andere kaarten, posters, mokken en zelfs op oude zagen. Allemaal met handgeschreven teksten in zwart en wit. Karin is ervan overtuigd dat we meer liefde in de wereld nodig hebben en hoopt dit met haar teksten over te brengen.

In de box..

… vind je een verjaardagskalender exclusief ontworpen voor Goodie Goodness. Elke maand heeft zijn eigen tekst om de maand goed te beginnen. De teksten werden allemaal met de hand getekend. De kalender is gedrukt op 350 gr mat FSC papier. Daarnaast vind je een serie van vier kerstkaarten met zwarte envelop in de box. Vier verschillende stijlen voor vier verschillende mensen want echte post is toch zoveel leuker! Verder zitten er stickers verpakt per 12 om een cadeau net dat extra te geven met één van de 4 cadeaulabels die ook in de box te vinden zijn. Deze zijn gedrukt op een 340 gr ice white FSC papier, uiteraard met handgeschreven tekst. Als laatste vind je een mini A5 postertje in de box. Heel toepasselijk in deze donkere dagen voor kerst; ‘Leave a light on for me’. Gedrukt op 350 gr mat FSC papier.

Website: www.paperfuel.nl
sticker best wishes paperfuel foto tekenen cadeaulabel paperfuel foto kerstkaart paperfuel 2 foto kalender tekening paperfuel copyShop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten