Decemberbox met Leeffstijl, Bloomingville, Jurianne Matter en Raamtekening

‘Make it a December box to remember!’ Dat was ons motto deze maand. In deze box zaten producten van maar liefst 4(!) designers, uiteraard helemaal in het teken van kerst.

Screen Shot 2017-01-18 at 22.36.53

Onderzetters van Leeffstijl

Leeffstijl is het label van Suus Strijbos. Suus ontwerpt producten onder haar eigen label maar verkoopt tegenwoordig ook producten van andere te gekke ontwerpers. Suus is in 2012 begonnen, met het bloggen over interieur en leuke DIY tips. Met dat laatste is ook het eerste product uit de webshop ontstaan. Vanaf toen kwamen er de ideeën en kriebels om hier wat mee te gaan doen en opende ze in 2014 een webshop.

In de box: set van drie houten onderzetters, gelaserd uit berkenplek. Handig te gebruiken onder je drankje. Maar je kunt ze ook gebruiken als decoratie, bijvoorbeeld tegen de wand of als kerstversiering.

Kerstboompje van Bloomingville

Bloomingville is een interieur- en lifestyle merk uit Denemarken, opgericht door Betina Stampe in 2000. Sindsdien is het merk gegroeid en heel populair geworden. Inmiddels wordt Bloomingville geleid door haar man, Simon Stampe. Bloomingville creëert producten die het mogelijk maken om een warme informele sfeer te creëren in huis en is diep geworteld in de beroemde Deense esthetische traditie.

In de box: een houten kerstboompje gemaakt van drijfhout. Het boompje bestaat uit twee delen en is eenvoudig in elkaar te zetten. Met dit schattige boompje heb je alvast een mooi kerst-accessoire in huis!

Screen Shot 2017-01-18 at 22.37.58

Screen Shot 2017-01-18 at 22.37.14

Himli engelen van Jurianne Matter

Als klein meisje was het Jurianne Matter al duidelijk dat ze later uitvinder van mooie dingen wilde worden. Zij was als een spons voor kleuren en patronen in de natuur, in folklore, in keramiek, papier en textiel. Jurianne opende in 2008 haar groothandel in eigen ontwerpen. Moodboards en mooie printjes maken, printen, snijden, vouwen, dát is waar Jurianne gelukkig van wordt!

In de box: papieren Himli engelen om zelf te vouwen. Schrijf op hun buik een naam, een lief woord of een gewone groet. Gebruik ze bijvoorbeeld als naamkaartjes voor bij het kerstdiner of hang ze in de kerstboom.

Ontwerpen van Raamtekening

Raamtekening is opgericht door Anke, een ontwerper die het liefst iedereen inspireert en creatief bezig ziet, ook wel bekend van ankepanke.nl. Toen Anke bij een event eerder dit jaar voor de lol op ramen stond te tekenen, vroegen mensen hoe ze dat zelf ook konden doen en zo ontstond het idee voor een shop met vrolijke printable tekeningen om op het raam over te trekken.

In de box: twee mooie ontwerpen om je huis helemaal in kerstsfeer te brengen! Trek ze over op je raam, glazen kastdeurtjes, etc. Zie de instructies. Gebruik een (niet permanente!) stift, bij voorkeur een krijtstift. Merry Xmas!

Screen Shot 2017-01-18 at 22.38.19

 Shop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten