Augustusbox met Roll’eat, Alphabet Bags en Lovely Cuppa

It’s summertime! De augustusbox stond helemaal in het teken van de zomer met producten van maar liefst 3 (!) ontwerpers. Een superhandige sandwich wrap van Roll’eat, een stijlvolle strandtas van Alphabet Bags plus vrolijke ijsjeskaart van Lovely Cuppa.

 

In de box: Boc’n’Roll Sandwich Wrap van Roll’eat

Roll’eat, een bedrijf gevestigd in Barcelona, werd in 2006 opgericht door Meritxell Hernández en Jordi Mas. Beiden industriële ingenieurs die besloten om hun professionele carrière te stoppen om een zakelijke avontuur in de creatieve branche te starten. Roll’eat ontwerpt en produceert herbruikbare en duurzame producten om voedsel te verpakken. Zij bieden creatieve oplossingen voor eenmalig gebruik of wegwerp artikelen, door het bevorderen van verstandigere consumptie en het aanmoedigen van milieu educatie, onder het motto: “Re-use and Re-enjoy“. Zo ontwikkelden zij een oplossing voor de aluminiumfolie verbruik: de Boc’n’Roll.

Zeg vaarwel tegen wegwerp verpakkingen en geniet van je bammetjes onderweg dankzij deze milieuvriendelijke ‘sandwich wrap’. De makkelijke sluiting is aan te passen aan verschillende vormen en maten voedsel (broodjes, fruit ..). Het is handig, compact, wasbaar in de machine en kan ook als placemat gebruikt worden. Keer op keer!

In de box: Summer Tote Bag van Alphabet Bags

Alphabet Bags is een Brits accessoires merk, dat mooie items maakt met de nadruk op eenvoudig, gewaagd en vrolijk. Alphabet Bags werd in 2008 opgericht door man en vrouw team Lucas en Hayley Lepola. Ze zijn gepassioneerd over elk detail en uiteindelijk hopen ze dat hun ontwerpen je een glimlach zullen bezorgen.

I need to be beside the sea! Nu. Meteen. Alsjeblieft. Deze typografische tas is ideaal voor luie dagen aan zee of voor als je droomt om bij de zee te zijn De met de hand ontworpen tekst is gedrukt in turquoise op stevig natuurlijk katoen. De halflange handgrepen zijn perfect voor het dragen met de hand of over de schouder. Liefdevol gestikt en gedrukt in het Verenigd Koninkrijk.

In de box: You Are Fab Kaart van Lovely Cuppa

Lovely Cuppa maakt schrijfwaren zoals felle digitale prints, yummy zeefdrukken, met de hand gestempelde kaarten en milieuvriendelijke notebooks. Opgericht in 2009 door grafisch ontwerpster Amber Ward om leuke en eigenzinnige wensen de wereld in te sturen. Alle items worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, ontworpen en handgemaakt in hun kleine studio, óf lokaal gedrukt in Nottingham.

Deze leuke retro-stijl postkaart zal zeker iemands dag opfleuren. Leuk om neer te zetten in een lijstje of ideaal om te versturen als bedankje of berichtje. Op de achterkant van de kaart is ruimte voor je eigen tekst.

 

screen-shot-2016-10-25-at-14-27-24Shop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten