Augustus Box met Nunuco & MIEKinVorm

De augustusbox bevatte een handige paspoorthoes van het Finse Nunuco Design Company en vrolijke zomerse houten kaarten van het Nederlandse label MIEKinVorm.

Sorry:

- Instagram feed not found.

Designer: Nunuco Design Company

Nunuco Design Company (NDC) is een Fins bedrijf opgericht in 2014 door Kristiina Kurkikangas & Tiitus Kareno. Het begon allemaal met het zoeken naar iets helders, kleurrijks en vrolijks. Kristiina en Tiitus willen de schoonheid van het dagelijks leven naar voren brengen. Sinds hun lancering in april 2014, is NDC uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met bestellingen die worden verzonden naar meer dan 30 landen!

Screen Shot 2015-08-27 at 20.01.22 - Version 2

In de box..

.. vind je een paspoorthoes. De hoes is gemaakt van PU leder met witte naden en logo in bladgoud. De paspoorthoes heeft vakken voor je paspoort en reisdocumenten. Het product dat je in je handen hebt is een belangrijke stap op weg naar de uitbreiding van het assortiment van NDC naar meer dingen waar ze van houden, zoals reizen. Het idee hiervoor kwam van Kristiina’s liefde voor grote steden en luchthavens. Elk detail is ontworpen in Jyväskylä, Finland, en gebaseerd op een aquarel kunstwerk. Ze hopen dat je er net zo weg van bent als zijzelf.

Website: www.nunucodesigncompany.com

Designer: MIEKinVorm

MIEKinvorm is het creatieve bedrijf van Annemiek van der Hoek, uit Nederland. Opgeleid als grafisch vormgever & styliste, maakt ze huisstijlen, producten en kaarten in opdracht. En om zichzelf een nieuwe creatieve uitdaging te stellen begon ze in 2013 een 365-dagen-project: 365-dagen-een letter, waarbij ze iedere dag een tekening met handgetekende quote en illustratie maakte. De reacties waren heel positief en daarom is daar een collectie uit voort gekomen. MIEKinvorm ontwerpt producten met quotes en illustraties waar je blij van wordt, om kunt (glim)lachen of die je raken. Kaartjes die moeilijke dingen nét even wat makkelijker maken. Prints die je ophangt voor jezelf, als reminder. Een kaartje om iemand een glimlach te bezorgen. Quotes die je stuurt naar een ander, als hart onder de riem, om iets te vieren, of te laten weten dat je met iemand meeleeft.

Screen Shot 2015-08-27 at 20.01.22 - Version 3
Screen Shot 2015-08-27 at 20.01.22

In de box..

.. vind je een set houten kaarten. De kaarten worden gemaakt in Noord Scandinavie, van bomen die bij het uitdunnen van de bossen worden weggenomen. Dit is nodig om het Scandinavische bos gezond te houden. De structuur van het hout maakt van iedere kaart een uniek product. Allemaal een beetje anders en milieuvriendelijk gemaakt. En vooral met heel veel liefde! Ze zijn leuk om op te sturen (er gaat een postzegel op, en ze kunnen beschreven zó in de brievenbus!), maar natuurlijk ook heel leuk om neer te zetten in je interieur.

Website: www.miekinvorm.nl

 Shop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten