Aprilbox met Papier Tigre, Walter Wallet & Timbergram

In de Goodie Goodness box van april zaten producten van drie creatieve bedrijven! Deze editie was een mix met producten van het Franse stationery label Papier Tigre, de Nederlandse creatieve startup Walter Wallet en het Engelse label Timbergram. Benieuwd welke producten er in de box zaten? Lees dan snel verder!

In de box: een ‘Pocket’ van Papier Tigre

Papier Tigre is een Frans label, opgericht in 2012, en bedenkt, produceert en verkoopt een groeiend aantal mooie items voor je kantoor en huis. De oprichters zijn zeer gevoelig voor kleuren, patronen, simpele materialen en nieuwe technologieën- en ze proberen dit allemaal te mengen in hun producten. Alles wordt gemaakt in hun Parijs gevestigde kantoor en ze doen alles zelf- van idee tot verkoop. Veel aandacht wordt besteed aan creativiteit, materialen, hun herkomst en hun kwaliteit. Ze proberen om zo veel als ze kunnen weg te gaan, vaak heel ver, vaak heel dicht bij hun dagelijks leven, om nieuwe inspiratie op te doen en nieuwe ideeën te bedenken.

De Pocket is perfect voor schriften, pennen en potloden, sleutels, bankbiljetten en munten, tandenborstel, sieraden, verzorgingsproducten, reisdocumenten, etc. De Pocket is gemaakt van transparant en stevig mesh.

In de box: een ‘Wallet’ van Walter Wallet

Screen-Shot-2017-04-10-at-11.08.31-300x226Walter Wallet is het geesteskind van een groep van 4 industrieel ontwerpers uit Nederland. Hun doel was om een portemonnee te ontwerpen die zowel goed werkt als zich onderscheidt van de menigte. Een portemonnee die ervoor zorgt dat je binnen no-time de juiste pas bij de hand hebt. Dus kwamen ze met een systeem dat al je pasjes stapelt met één soepele glijdende beweging.

Het gepatenteerde stack-and-slide systeem is van buitenaf niet zichtbaar, waardoor het mechanisme wordt beschermd door de behuizing. Net zo belangrijk, het duurzame plastic beschermt je pasjes tegen beschadigingen. In de portemonnee kunnen maximaal 7 pasjes, plus briefgeld. Geen elastiekjes, geen leer, geen toeters en bellen. Gewoon een eenvoudig, mooi ontwerp. De portemonnee is duurzaam geproduceerd in Nederland via een zeer efficiënt spuitgiet systeem dat energieverbruik minimaliseert en is volledig recyclebaar.

In de box: een ‘Feather Postcard’ van Timbergram

IDT_FEATHER-700x700-300x300

Timbergram is een label uit Engeland en ontwerpt onderscheidende en stijlvolle houten ansichtkaarten. De Timbergram kaarten zijn geïnspireerd op de originele houten ansichtkaarten uit de begin jaren 1900.

De Timbergram kaart is meer dan alleen een wenskaart, en is meer een cadeautje om te bewaren en koesteren. Het Timbergram assortiment omvat alle gelegenheden en is ontworpen en geproduceerd in Engeland. De kaarten zijn gemaakt van 3mm berken. Timbergram maakt gebruik van duurzaam geproduceerd hout uit bossen in Oost-Europa en al hun hout is FSC gecertificeerd.

 

Screen-Shot-2017-04-28-at-23-1.33.29

Foto credit: @maruho78 (Instagram)

Wil jij ook een abonnement op de Goodie Goodness box, of de box eenmalig uitproberen? Schrijf je dan gauw in, de inschrijving voor de mei-editie sluit op 8 mei a.s.Shop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten