Maart Box met Yaco Studio & ByVIRANIE

In de maartbox zat een denim shopper van het Nederlandse ontwerpersduo Yaco Studio en een set groeikaarten van ByVIRANIE, een label eveneens uit Nederland.

[wdi_feed id=”2″]

Designer: Yaco Studio

Yaco, wat staat voor Your Accessory Company, bestaat uit Joeri en Josine. Joeri is al een aantal jaar als vertegenwoordiger actief in de reiswereld en kent de landen waar ze produceren dus als geen ander. Josine heeft een eigen kledinglijn en heeft gewerkt als inkoper, en is daarom meer bekend met de technische kant van een product. Na hun reis in China en Thailand bedachten ze Yaco. Ze hadden veel goede ideeën die ze niet onder hun andere bedrijfjes konden uitvoeren (Josine is ook eigenaar van het t-shirt label Yunit). Ze hebben daarom Yaco bedacht omdat ze onder deze naam producten kunnen introduceren in een bredere categorie.


In de box..

..vind je een ‘THIS IS NOT A PLASTIC BAG’. Wist je dat we 260 – 300 plastic tasjes verbruiken? Per persoon. Per jaar. Dat dit een enorm aantal is hoeven wij je natuurlijk niet te vertellen. Als uiting tegen het hoge verbruik van plastic tasjes introduceert Yaco daarom ‘THIS IS NOT A PLASTIC BAG’. Deze duurzame tassen zijn eenvoudig vormgegeven en gemaakt van stevig denim. Door de tekst op de tas willen ze bewustwording creëren bij consumenten in het Nederlandse straatbeeld. Nooit meer bijbetalen voor een extra plastic tas, geen scheurpraktijken midden op straat en bovenal een bijdrage aan een schoner milieu. De Yaco Bag is ideaal om mee te nemen naar de supermarkt of de sportschool. Geen statement maken? Voor de afwisseling is de tas “reversible” en dus ook binnenstebuiten te gebruiken.

Website: www.yaco-studio.com

Designer: ByVIRANIE

Jenay Glas- van Opstal is sinds april 2014 de trotse oprichtster van de webshop ByVIRANIE. Je spreekt het uit als ‘Bij-Vie-Raa-Nie’. Het begon allemaal als een opdracht voor haar studie Small Business & Retail Management, namelijk een eigen onderneming starten. En tot op de dag van vandaag selecteert ze met plezier, liefde en zorg hippe, duurzame en/of Fair Trade woonaccessoires van diverse (opkomende) merken. De meeste producten die worden verkocht, zijn (deels) gemaakt van gerecyclede of duurzame materialen. Ze ontwerpt daarnaast ook zelf producten.

In de box..

..vind je een set van drie ‘groeikaarten’. In deze Groeikaarten zitten zaden en de kaarten kunnen in zijn geheel op aarde worden gelegd. Bedek het daarna met aarde en geef het water. Voor je het weet staat de kaart vol plantjes! In deze editie van Goodie Goodness ontvang je drie Groeikaarten met vergeet-me-nietjes-zaden. Let love grow!

Website: www.byviranie.nlShop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten