Aprilbox met Meraki

Aprilbox met Meraki

De inhoud van de aprilbox stond in het teken van ‘wellness’ en bestond uit een aantal mooie producten van het Deense label Meraki.

Sorry:

- Instagram feed not found.

[enjoyinstagram_mb_grid]

Designer: Meraki

Meraki biedt een unieke wereld van lifestyle en huidverzorgingsproducten ontworpen en ontwikkeld in Denemarken. Gemaakt in een creatieve omgeving, geïnspireerd door de Scandinavische esthetiek en met liefde voor de natuur.

Ze streven altijd naar de best mogelijke kwaliteit in hun keuze van materialen en ingrediënten. Daarom maken ze alleen gebruik van het beste dat de natuur te bieden heeft bij de ontwikkeling van esthetische en verzorgende producten voor zowel lichaam als geest. Meraki biedt producten met zachte, actieve en voedende bestanddelen, allen zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteiten, bewezen effect en natuurlijke geuren.

Meraki1

Meraki2

In de box..

.. Handzeep (Scrub): Deze grote handzeep bevat sesam en is zowel mild als zacht voor je handen. Kan meerdere keren per dag gebruikt worden zonder de huid uit te drogen. Gemaakt van slechts milde ingrediënten die je huid reinigen en voeden. De zeep bevat een mix van frisse en verkoelende, etherische oliën.

.. Scrub Handschoen: een onmisbaar instrument voor een effectieve huidverzorging. Gebruik de handschoen voor het droog borstelen van de huid. Eeuwenlang is droog borstelen beoefend in landen over de hele wereld. Het is een eenvoudige maar effectieve techniek die je huid. doet herleven. Het maakt je huid zacht en stralend – vrij van onzuiverheden.

.. Reis Kit: praktische en eenvoudige reis dispensers. Het is de perfecte accessoire in je tas voor onderweg, op reis of voor op weg naar een festival. Elke dispenser bevat 98 ml en is dus goedgekeurd door luchtvaartmaatschappijen voor handbagage. Gebruik ze voor je favoriete shampoos, conditioners en lotions.

.. Konjac Spons: een natuurlijk product dat je huid gezond en stralend maakt. Gebruik de spons met schoon water of je favoriete reinigingsproduct om je gezicht voorzichtig te reinigen en te exfoliëren. Gemaakt van zijde vezels van de Konjac wortel en 100% biologisch afbreekbaar. Bij dagelijks gebruik zal het de natuurlijke glans en zachtheid van de huid terugbrengen. Voor alle huidtypes. Zie www.merakishop.dk voor tips over het gebruik en verzorgen van de spons.

Website: http://www.merakishop.dk Shop de leukste goodies tijdens de Summer Sale! Sluiten